Bestyrelsen

Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!

                                                                                             Pippi Langstømpe

Cecilie

Cecilie er foreningens næstformand. Efter togt 106 med Skoleskibet Danmark og hendes igangværende uddannelse på MARTEC i Frederikshavn,  er hun den erfarne sejler bag roret. Hun er god til at navigere, og smiler altid når hun står ved roret. Hun er også god til reparation af sejl og tovværk. Hun er årgang 2001, vild med at hækle og i fuld gang med at følge sine drømme om et liv til søs.

Stig

Stig er først og fremmest altid med på en god ide. Senere er han også realisten, der laver todo-listerne og styrer processen, sikkert fordi han til dagligt er key account manager. Han ved meget om jern og metal, og han reparerer alt muligt. Det er også ham, der bygger op under dæk. Stig er gift med Mette, og de driver sammen B & B - Den gamle smedje.

Mette

Mette blev valgt til formand for foreningen. Det er hende, der bygger hjemmeside, men også sliber, maler og lakerer. Hun står for farvevalg og indretning under dæk. Hun er vild med at lave noget, og hun elsker trætjære og linolie, for skibet fortjener det bedste. Til daglig er Mette folkeskolelærer og driver B & B Den gamle smedje i Mariager.

Asta

Asta er foreningens kassér. Hun læser til daglig i Århus på BSS, Erhvervsøkonomi HA. Asta forsøger at styre indkøb, men hun er tilpas langt væk, til helt at kunne følge med. Hun har en ide om at merchandise, måske kan give lidt indtægt - på sigt. Asta kan godt lide at tage med på en sejltur, bare hun ikke skal stå ved roret eller lægge til. 

Katrine kom også lige med på billedet - hun holder styr på skibets Instagram og Facebookside. 

Søren

Søren er som suppleant, med på sidelinjen. Han er tidligere landmand, men blev straks fascineret, da han hørte om sejler-projektet. Han leverer arbejdskraft og værktøj.