Overnatning

Til vands eller til lands - du bestemmer.

Vi har valgt at leje Birgitta ud til overnattende gæster, når hun ikke sejler. Kunne du tænke dig at booke en overnatning, -så kontakt os her på siden.

Pris: 850,- inklusiv opredning, forbrug og rengøring.

Skibet ligger tæt på Mariger saltcenter, Cafe Salt og Veteranbanen. Hop i fjorden,  nyd et lunt bad, søt vand over i kedlen på gaskomfuret og spis brunch på Cafe Salt. 

Er du mere til overnatning på land, så tjek vores B & B Den gamle smedje

Masser af plads og højt til loftet

Man kan stå oprejst overalt. Der er siddeplads til 9 pers rundt om det store bord. I kabyssen er der tre gasblus og gasovn, Vand i hanen og køleskab med frys. Selvfølgelig service og grej, som det hører sig til.

Komforten

Det er varme ombord. Vi har installeret en varmepumpe, men det er et træskib, så et par sokker er gode at tage med ombord.

At komme under dæk.

Der er gode adgangsforhold, god plads og god lejder (trappe) at kravle ned ad. Fra kajen træder man ned på rælingen, med mindre det er højvande, så træder man op. ;)

Toilet m. vandskyl og brusebad

Der er 400 l ferskvand i tank på skibet. Der kan nemt påfyldes mere gennem dæksel i styrbordside (water) Benyt vandslange i stævnkassen og koble den på vandslangen under kranen. Eller kontakt crewet :)
Vandet er ok, men vi anbefaler, at I ikke drikker fra hanen. Til the og kaffe er det fint - der er ikke tilsat kemikalier. 

I maskinrummet er en 50 l. varmtvandsbeholder. Vandet blandes automatisk til 35 grader. 

Under dæk

Der er højt til loftet og god plads. Der er 220 v i de hvide udtag. KUN udtaget ved køkkenbordet har direkte landstrøm, og kan derfor klare støvsuger, toastjern osv. De andre er til fx mobilladere og lamper, da de er på inverter Alt andet strøm på skibet er 24 v.

 

 

Hygge

Der kan godt sidde op til 9 personer rundt om bordet. Her læses, spilles spil og hygges :)

Soldæk

Kan du se dig selv her? Så er en overnatning på Birgitta noget for dig. Du kan tage dig en dukkert fra skibet. Er du til wellness og oplevelser, kan I besøge Mariager Saltcenter., som er skibets nærmeste nabo. I sommer halvåret kører Veterantoget også fra Havnen. 

Kahytten

Der er plads til 4 gæster ombord, med mulighed for en person ekstra i hængekøje. Der er 2 faste køjer og en dobbelseng. Skibet egner sig glimrende til to voksne og to børn. 

At bo i en havn

Skibet ligge i Mariager Havn. Tæt på attraktionen Danamarks Saltcenter og veteranbanen. Cafeen Salt har åbent det meste af året og i julimåned er her aftentåbent. Vi kan anbefale deres brunch :)

Booking-forespørgsel